Model v modrem puloverju z okrasnim šivom

Moderne klasike

Odkrijte najnovejšo ponudbo The Edit. Naša kolekcija povzdignjenih osnovnih kosov ponuja razkošna nepogrešljiva oblačila po denarnici prijaznih cenah.

Imamo novosti, ki jih vaša kapsulna garderoba potrebuje za pomlad. Osnovni kosi, ki so idealni za vsakodnevno nošenje in jih je mogoče v nedogled stilirati za različne načrte in priložnosti. Pomaknite se navzdol za ogled najnovejše ponudbe The Edit, ki je tokrat opremljena z strokovno izdelanimi zaključki in detajli ...

Za nov pristop k prepoznavnim klasikam se The Primark Edit osredotoča na povzdigovanje vsakodnevnih krojev iz vrhunskih materialov, ki bodo ohranjali svojo kakovost sezono za sezono. Kolekcija je brezčasna in prefinjena ter vključuje sezonske osnovne kose, ki jih boste želele nositi, ponovno stilirati in znova nositi.

Popoln trenčkot

Ta modni osnovni vrhnji kos se vsako leto znova elegantno vrača. Če ga še nimate, bi moral naš zaželeni nevtralni trenčkot biti na vašem seznamu želja. Naš dolgi trenčkot v barvi kamna je izdelan iz mešanice Tencel™ in ponuja ohlapen kroj s trendovskimi gumbi v videzu želvovine. Naša različica tega večnega kosa je popolna za večplastno oblačenje in z njo je vsaka oprava videti brez napora, hkrati pa ne bo izpraznila bančnega računa.

Hlače s širokimi hlačnicami

Naše hlače s širokimi hlačnicami, ki so izdelane z Lyocellom, zagotavljajo laskavo prileganje in popolno alternativo džinsu. Kombinirajte jih z našimi topi z dolgimi rokavi, izdelanimi z mešanico modala za mehek otip.

Model v mornarsko modrih širokih hlačah z ujemajočim se mehkim mornarsko modrim topom
Mornarsko moder mehek top iz modala 12 €, mornarsko modre široke hlače iz materiala Lyocell 19 €
Model v črtasti majici in beli majici z belimi kavbojkami
Ohlapna debela črtasta majica 12 €, ohlapna debela bela majica 12 €, bež ravne kavbojke 17 €

Popolna majica

Če je dobra stara enobarvna majica vedno vaša rezervna možnost na lovu za oblačili za zgornjo polovico, vas bodo navdušile naše nove popolne majice. Zasnovane so iz debelega materiala in ohlapno ukrojene, izbirate pa lahko med navadnimi belimi in klasičnimi črtastimi.

Ukrojena trenirka

Obožujete trend trenirk, ampak ga želite nekoliko povzdigniti? Naš modri ujemajoči se komplet ima okrasne šive, s katerimi bo vaš naslednji videz v oblačilih za prosti čas vse prej kot običajen.

Model v svetlo modrih ukrojenih hlačah za prosti čas z ujemajočim se puloverjem in belimi športnimi copati
Moder pulover z okrasnim šivom 16 €, modre hlače za prosti čas z okrasnim šivom 16 €