LEPOTNO SREDIŠČE

Ljubitelji lepotnih izdelkov, veselite se. Naj želite odkriti naša najnovejša mikavna ličila, potrebujete nasvete za nego kože ali preprosto želite brskati po naših obveznih lepotnih izdelkih, boste spodaj našli vse, kar si lahko poželita vaš obraz in telo. Od nujnih umetnih trepalnic, lepotnih pripomočkov in svežih vonjev do nege za telo in zabavnih kopalnih kroglic za razvajanje; pomaknite se naprej, da si ogledate več ...

Ravno prispelo

Oglejte si naše osrednje izdelke

Naše osrednje linije

Popularno v tem trenutku

Logotip Cruelty free

Cruelty Free International

Vsa kozmetika naše znamke PS... Primark, vključno z ličili, izdelki za nego kože in nego las, ni bila testirana na živalih in nosi akreditacijo zajčka v skoku organizacije Cruelty Free International, najbolj zaupanja vreden certifikat za kozmetiko, ki ni testirana na živalih.

Vegan Society

Linija lepotnih izdelkov PS.. ponuja široko izbiro izdelkov, ki so registrirani pri organizaciji Vegan Society. Na embalaži poiščite mednarodno priznano blagovno znamko sončnice. Ta pomeni, da izdelek ne vsebuje nobenih živalskih ali iz živali pridobljenih sestavin, kot jih ne vsebujejo niti pomožna tehnološka sredstva, ki se uporabljajo pri njegovi proizvodnji.

Logotip Vegan
Logotip bleščic

Bio bleščice

Vsi naši izdelki z bleščicami uporabljajo okolju prijazne bleščice, ki so ustvarjene iz rastlinskih materialov in za katere so testi potrdili, da se v naravnem okolju hitro biorazgradijo.

Biorazgradljivo

Naši vlažilni robčki so izdelani iz 100-% rastlinskih vlaken in so potrjeno biorazgradljivi ter imajo logotip Programa za potrjevanje certifikacije gozdov (PEFC), ki označuje mednarodno priznani standard, tako da lahko vi kot naše stranke veste, da prihaja material za njihovo izdelavo iz trajnostnih gozdov. Vlažilni robčki se več kot 90 % biorazgradijo v 15 dneh skladno s standardno preskusno metodo ASTM D5511.

logotip biodegradable
Logotip Naturals

Naturals

Naša linija PS... Naturals našim strankam prinaša celotno kolekcijo kozmetičnih izdelkov s certifikatom vegansko, ki jih lahko uporabljajo od zore do mraka. Vsak izdelek vsebuje vsaj 90 % sestavin naravnega izvora, kot sta organska kokosova voda in avstralska sliva kakadu, ki Primarkovim kupcem pomaga do odličnega videza in počutja. Dodatki PS.. Naturals so samo iz 100-% naravnih materialov.