Moške kopalke

Ponesite svoje kopalne hlače na višjo raven

Pripravite se, da boste v naši novi ponudbi moških kopalnih hlač vzburkali okolico. Razpoloženje je drzno, pisano, zabavno in PRIJETNO.

To poletje nadaljujemo s polno močjo, saj se prvič po nekaj letih zdi, da se bodo naše sanje o poletnih počitnicah tudi uresničile. (Aleluja!)

Na naših kopalkah v trgovini poiščite logotip Primark Cares, da si priskrbite počitniške obvezne izdelke, ki so del naše linije Primark Cares.

moške kopalke
moške kopalke
Modre kopalne hlače s cvetličnim potiskom 6 €
moške kopalke

Moške kopalne hlače z vzorcem

Posnetki oprave dneva na družinskih počitnicah? Vaš prvi pobeg samo s prijatelji? Morda pa celo kopalke, primerne za fantovščino, s katerimi bodo bodoči ženin in njegovi svatje v središču vsakega kluba na plaži? Izberite med našimi moškimi kopalnimi hlačami z vpadljivimi potiski in vzorci.

Moške kopalke
Sprane rožnate kopalne hlače s potiskom v stilu rut 9 €, sprane sive kopalne hlače s potiskom v stilu rut 9 €
Moške kopalke
Modre kopalne hlače s potiskom morja 6 €, črne kopalne hlače s potiskom sadja 6 €, oranžne kopalne hlače s potiskom morskih živali in morskih zvezd 6 €

Od potiskov morskih živali in morskih zvezd do potiskov sadja in rastlin – naše kopalne hlače z elastičnim pasom in zatezno vrvico so na voljo v različnih velikostih od XS do 2XL, da poskrbimo, da so vsa telesa pripravljena na plažo za tiste posnetke ob bazenu.

Moške kopalne hlače za kombiniranje

Vemo, da je ohranjanje prtljage pod dovoljeno težo lahko težko opravilo za stilne spretneže, zato je izmenljiva linija osnovnih kosov za kopanje, ki jih lahko nosite od zgodnjih juter, ko hitite rezervirat ležalnik, vse do spontanih karaok pozno zvečer, BISTVENA.

moške kopalke
Enobarvne rumene kopalne hlače iz mikrovlaken 5 €, enobarvne koralne kopalne hlače iz mikrovlaken 5 €, modre enobarvne kopalne hlače iz mikrovlaken 5 €

Naj gre za naše osnovne enobarvne kose iz mikrovlaken ali s stranskimi žepi ali naše drzne ombre in z vozlanjem obarvane kopalne hlače, lahko čez dan vse zlahka stilirate s sončnimi očali, klobuki, japonkami (in zaščitnim faktorjem!). Za elegantnejši videz preprosto dodajte snežno belo, črno ali mornarsko modro srajco in platnene športne copate za popolno večerno opravo brez napora.

Kot alternativo lahko za tiste varljivo hladne počitniške večere svoje kratke hlače stilirate z enobarvno majico z dolgimi ali kratkimi rokavi in si okrog ramen ogrnete preprost pulover ali tanko pletenino za lahko plast, ki bo poskrbela, da vam ni hladno.

Modre črtaste kopalne hlače
Kopalne hlače z modrimi in belimi debelimi navpičnimi črtami 6 €